trouwfeest13

trouwfeest

Alles voor een onvergetelijk trouwfeest!

Na een prachtige dag hoort natuurlijk een onvergetelijke trouwfeest. Gotcha heeft speciaal voor bruiloften prachtige trouw shows.

Trouw DJ's

Gotcha werkt uitsluitend met de beste trouw dj's van Nederland. Een ervaren team dat feilloos inspeelt op de feestgasten. Enthousiast, ervaren en allround. Laat niks aan het toeval over en boek onze trouwshows.

Fantastische shows:

Alles voor een goed trouwfeest! Onlosmakelijk van de DJ is de show. Goed geluid, een mooie DJ booth en licht en beeld zijn de ingrediënten voor de perfecte sfeer. Gotcha weet dat als geen ander. Ruim 23 jaar 'touren' wij met de meest exclusieve shows. Daarbij maken we graag gebruik van verrassende elementen zoals een lasershow, LED dansvloeren, special FX's of muzikanten.  

Muzikanten / saxofonist:

Maak het trouwfeest compleet! Naast DJ's kunt u de drive in shows aanvullen met een muzikant(en) of zangeres. Wij noemen dit Gotcha LIVE!  

Trouwtips:

Gotcha heeft voor alle trouwfeesten een speciaal trouwportaal. Kijk op www.trouwdj.nl

Meer informatie:

contact

vul het contact formulier in en maak gebruik van onze bel me terug service.

#trouwfeest #bruiloft #bruidspaar #bruid #bruidegom #trouwdj #allround DJ #feest #white LED dj booth #silverline #drive in show #led dansvloer #spectaculaire openings show #lasershow