Kopen

Een simpele audiovisuele aankoop, of een complex advies.

Iedere situatie is anders. Wij stellen dan ook eerst de vraag wat u van de producten verwacht? Is het voor touring doeleinden of vaste installatie? Worden de producten intensief gebruikt of sporadisch.

Zo krijgt u een eerlijk advies over geluid, licht en beeld.

AV verkoop

Geluid:

Is subjectief en heeft vele toepasingen. Een kroeg, openbare gelegenheid, restaurant, discotheek of sportschool. Typische voorbeelden waar geluid een belangrijke rol speelt met ieder zijn eigen toepassing. Vandaar dat wij hebben gekozen voor een breed audio pakket dat bestaat uit: budget, professioneel en highend producten. Een goed advies is essentieel. Slecht geluid is storend. Aan de hand van de wensen, budget en de applicatie wordt het juiste advies uitgebracht.

Licht:

Retro, romantisch, trendy of essentie. De juiste verlichting op de juiste plaats. Theater, horeca en touring bedrijven maken veel gebruik van verlichting. Licht creëert sfeer. Op een podium of in een kroeg. Ook hier geldt dat ons advies is afgestemd op uw wensen, budget en de toepassing. Maak gebruik van onze ervaring en het brede aanbod op gebied van showverlichting.

Beeld:

Informeren en entertainen. Beeld heeft een enorme toegevoegde waarde. U kunt bij ons terecht voor veejay gear en vaste installatie. Winkelcentra en openbare gelegenheden kiezen voor informeren. Discotheken en podia kiezen voor entertainen. Wij creëren, adviseren en installeren de juiste toepassing.

Advies tot aftersales:

Uw installatie is onze zorg. Tijdens de oplevering krijgt u persoonlijke uitleg. Wij streven altijd naar een hoge mate van aftersales en service.

Meer informatie:

contact

vul het contact formulier in of maak gebruik van onze bel me terug service.

#verkoop #audiovisuele oplossingen #geluid advies #licht advies #theaterverlichting #beeld advies #geluid kopen #licht kopen #video kopen #beeld kopen #beamers #projectoren #projectieschermen #speakers #versterkers #100 Volt installatie #narrowcasting #draadloze microfoon #theater inrichting #vergadersystemen #omroepsystemen #aanleg audio #podiumlicht #verkopen