Over Ons

Gotcha Group

Sinds 1993 is Gotcha actief in de AV & entertainment industrie. Gotcha is een betrouwbare full-service organisatie die gespecialiseerd is in het verzorgen van geluid-, licht- en beeldtechniek. We hebben ervaring en zijn we creatief in het bedenken van oplossingen. Lekker los, flexibel, no nonsense en werken volgens afspraak. We werken met correcte mensen, leveranciers en partners. Allemaal met passie voor ons vak.Meedenken met de klant zorgt ervoor dat de productie naar wens wordt uitgevoerd. Door middel van het aanbieden van verschillende vakgebieden met ieder een eigen productspecialist wordt de kwaliteit van de diversiteit binnen de organisatie gewaarborgd.

Op deze manier heeft u als klant één duidelijk aanspreekpunt. Zorgvuldig omgaan met producten en de benodigde tijd op de juiste manier inplannen geeft Gotcha de mogelijkheid een betaalbare aanbieder op het gebied van licht, geluid en beeld te zijn.

25 jaar Gotcha

Eind September 2018 vierde Gotcha samen met haar klanten en leveranciers haar zilveren jubileumfeest.  Klik HIER voor het terugblik.

 

Gotcha is ONE STOP SHOPPING voor de entertainment en AV branche.

Coen Ik ben Coen en help je graag met je vragen
Bel me tijdens kantooruren Stuur mij een appje Mail me Gebruik ons contact formulier

Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs!
of vul het contactformulier in en ik bel terug.