symposium

U wordt gehoord!

Even stilte a.u.b. Vaak onverstaanbaar alvorens er gesproken gaat worden. Een toespraak, lang of kort, moet een duidelijke boodschap overbrengen. De juiste teksten en uitdrukkingen zijn belangrijk om de mensen te boeien. Al deze voorbereidingen zijn tevergeefs als de techniek faalt. Gotcha helpt u graag met de juiste techniek zodat uw boodschap staat als een huis. Wij zorgen ervoor dat uw boodschap verstaanbaar is, maar we gaan verder. Wilt u ondersteuning d.m.v. beeldschermen, een katheder met bedrijfslogo, een nette achterwand en een net podium dat keurig uitgelicht wordt? Al deze mogelijkheden kunt u bij ons onderbrengen.

Geluid:

Voor veel mensen een crime. Slecht geluid is het laatste waar je op zit te wachten. Een bedrijfsopening of een meeting waarbij u mensen uitnodigt moet professioneel zijn.

Wij zorgen voor een perfecte verstaanbaarheid.

Licht:

Alles compact en onopvallend geïnstalleerd. Een geluidtechnicus draait aan de juiste knoppen. Een fijn gevoel.

Een bedrijfsopening of een meeting waarbij u mensen uitnodigt die uw product of dienst onder de aandacht krijgen. Wij zorgen voor de juiste focus op mens of product. Dit gebeurt zorgvuldig en indien nodig met de juiste mensen en regie.

Beeld:

Vele woorden kunnen vaak achterwege blijven met de juiste beelden. Een presentatie of toespraak krijgt op deze manier een professionelere uitstraling en is interactiever dan alleen gesproken woord.

Powerpoint, bedrijfsfilms, productuitleg of live beelden. Alles kan gecombineerd worden.

Coen Ik ben Coen en help je graag met je vragen
Bel me tijdens kantooruren Stuur mij een appje Mail me Gebruik ons contact formulier

Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs!
of vul het contactformulier in en ik bel terug.