themafeest

Geef een extra dimensie aan uw feest met een themafeest van Gotcha.

Een themafeest, een sfeervol feest! Zo kunt u er voor kiezen alle mensen verkleed te laten komen in 70’s en 80’s style. De Soul & Classic party met verlichte dansvloer sluit dan volledig aan op het door u gekozen thema. Wilt u een hoog feest- en springgehalte op uw feest, dan is de Skiparty wellicht een goede keuze. Sneeuwbuien, confetti-kanon, decor en elkaar snel opvolgende nummers met een hoog feestgehalte, zorgen dan voor een wervelende show vol met verrassende sfeermomenten!

Themafeest

Populaire themafeesten zijn:

  • Soul & Classic Party
  • Ludiek Oktoberfeest
  • Gout en Foud disco party
  • Karaoke zing maar mee feest
  • Boeddha Lounge
  • SkiParty
  • Jazzy Lounge Club

Bij een themafeest staat niet alleen de muziek centraal, maar zeker ook de verschillende sferen die gecreëerd kunnen worden met verlichting, decor en  speciale effecten.

personeels- of bedrijfsfeest dan kunt u tevens gebruik maken van een bedrijven top 10. Wij sturen u een lijst met nummers welke aansluit bij het door u gekozen thema, waaruit iedere feestganger afzonderlijk zijn eigen top tien kan samenstellen. Uiteindelijk kunt u hiervan een gezamenlijke top 10 maken welke in “Countdown”-vorm gedraaid zal worden. Hierdoor wordt iedereen al vooraf actief bij het themafeest betrokken.

Maak gebruik van een intakegesprek! Tijdens een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor zullen we alle wensen omtrent uw themafeest bespreken. Op deze manier kunnen wij u makkelijker adviseren over het gebruik van sfeerelementen en het behalen van een maximaal feestresultaat!

Coen Ik ben Coen en help je graag met je vragen
Bel me tijdens kantooruren Stuur mij een appje Mail me Gebruik ons contact formulier

Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs!
of vul het contactformulier in en ik bel terug.