DUO-webinar

DUO-webinar

Online presenteren. Met een goede DUO presentatie maak je een webinar aantrekkelijk en interessant voor een groot online publiek. De sprekers zitten veilig tegenover elkaar in 1 ruimte (1.5 mtr) Hierdoor hebben ze direct interactie.

Gotcha multimedia brengt ze live samen in 1 (ZOOM)scherm. Als je samen in 1 ruimte zit met ieder een eigen laptop zijn er constant audio interrupties. Hierdoor zijn gesprekken niet vloeiend. Ook is er vertraging in beeld en geluid. Het geven van een duo presentatie is een onmogelijke opgave! Met onze DUO WEBINAR oplossing kun je op een natuurlijke manier samen online presenteren. 2 sprekers, 2 camera’s, 2 revers microfoons, 2 schermen, PowerPoint slides en schakeltechniek. Allemaal centraal geregeld in 1 scherm. ZOOM, MS teams, livestream. Met deze techniek bundel je de kracht van een DUO presentatie. Prijsinformatie vind je hier.

samen presenteren in een duo webinar

"Heerlijk, gewoon tegenover elkaar en toch samen in 1 beeld!

Arnica Jacobs

Gotcha verzorgt de techniek voor een duo-webinar. Met deze techniek zitten er 2 spreker tegenover elkaar en delen samen 1 webinar scherm. Het voordeel is dat alles realtime is. Een gesprek tussen de 2 sprekers verloopt natuurlijk zonder audio of beeld haperingen. Hoe doen we dat?

2 schermen met ieder een camera van hoge kwaliteit

Iedere spreker zit achter een eigen scherm met daarboven een hoogwaardige camera. Beide schermen zijn identiek en laten het 'live' beeld zien.

Ieder een eigen microfoon

Om ervoor te zorgen dat de sprekers goed verstaanbaar zijn krijgt iedere spreker een eigen microfoon. Deze is draadloos en dat geeft de spreker vrijheid. Ruimte om te gaan lopen of te gaan staan. De spraak blijft altijd goed verstaanbaar.

Schakelen tussen beide sprekers

Het schakelen en samenvoegen van de sprekers gebeurt met een AV mixer. Zo kan er geschakeld worden tussen de camera van spreker 1 en de camera van spreker 2. Ook kunnen we beide sprekers in beeld brengen.

Powerpoint, keynote of andere presentatie

Naast de sprekers kunnen we ook het beeld van een laptop in beeld brengen. Zo kan er geschakeld worden tussen spreker 1, spreker 2 en een laptop met een presentatie. Zo kunnen we beelden afwisselen, combineren of zelfs een Picture in Picture maken. Ofwel een inzet van de spreker in het beeld van de powerpoint. Dit doen we met voorgeprogrammeerde knoppen.

Zelf doen of laten verzorgen

Gotcha AV verhuurt deze techniek. Ben je zelf technisch goed onderlegt dan kun je gebruik maken van ons huur aanbod. Is techniek niet je sterkste kant, of wil je gewoon 100% focus op je presentatie dan kun je Gotcha inschakelen voor het verzorgen van je webinar.

Prijzen en mogelijkheden

Een overzicht van de mogelijkheden en prijzen vind je hier.

>>> PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN

Verschil tussen webinar en livestream.

Een webinar is vaak een gesloten omgeving op Zoom of MS teams GOTO meeting. Hier kunnen mensen vragen stellen welke dan beantwoord kunnen worden. Eigenlijk een soort online leslokaal.

Een livestream is vaak een verlengstuk van een event. Er is meestal geen interactie met de kijkers. Dit kun het beste vergelijken met een TV kanaal.
Heb je vragen over livestreams, lees dan verder op onze

live stream pagina

Coen Ik ben Coen en help je graag met je vragen
Bel me tijdens kantooruren Stuur mij een appje Mail me Gebruik ons contact formulier

Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs!
of vul het contactformulier in en ik bel terug.