Livestream

Livestream

Livestream voor ONLINE en HYBRIDE events.


Gotcha AV+ Group, livestream voor online evenementen. Of het nu gaat om een ONLINE presentatie, vergadering, PUBquiz, webinar of ander event, Gotcha zorgt ervoor dat uw boodschap aankomt.

Facebook LIVE of Vimeo

Facebook, Youtube, Twitch en Vimeo zijn de populaire kanalen waar live beelden op uitzonden kunnen worden. Van camera naar livestream. Op 1 platform of multicast gestreamd naar alle populaire kanalen.
Gotcha heeft alle techniek in huis. Of het nu gaat om een evenement, symposium, uitvaart, lezing of andere gelegenheid wij zorgen ervoor dat beeld en geluid aankomt bij uw doelgroep. Afhankelijk van wat u in beeld wil brengen kijken we of dit met 1 camera kan of meerdere camera's.

Audio

Naast het beeld zorgen wij ervoor dat ook de audio goed verstaanbaar is. Dat kan met tafelmicrofoons of draadloze headsets. We zorgen ervoor dat de hele livestream goed verstaanbaar is. Zo bent u verzekert van een hoogwaardige en betaalbare LIVEstream. Ga zelf aan de slag (DIY) of laat het verzorgen door Gotcha AV en Streaming service
Wij hebben DIY oplossingen. U kunt bij ons losse camera's, licht en geluid huren. Sluit dit aan op uw computer en u kunt gaan streamen. Heeft u meerdere spreker of zoekt een een hybride oplossing dan kunt u de livestream in zijn geheel laten verzorgen door Gotcha AV&streaming service.

Livestream techniek

Een betrouwbare livestream opzetten is simpel en snel gedaan met de LiveU solo. Met 1 druk op de knop ben je live op het video platform van je keuze. Facebook, LinkedIn, Twitch, Microsoft Teams, Vimeo. Met deze videoserver maakt u snel en betrouwbaar verbinding met 1 van de vele platformen.

Livestream techniek Eindhoven

Videoplatform

De LiveU solo maakt een via de cloud een koppeling met alle gewenste video platformen. Gotcha maakt gebruik van VIMEO. Dit platform is betrouwbaar en er kan een ongelimiteerd aantal mensen kijken zonder reclame.

Stream overal

De LiveU is voorzien van een batterij en er kunnen 4G modem op aangesloten worden via de USB aansluitingen. Op deze manier kan er vanuit iedere lokatie een videostreams / video uplink worden opgezet.

Betrouwbaar streamen

Betrouwbaar door combineren van meerdere streams. Ethernet, WIFI en 2 USB aansluiting voor 4G modems. Deze streams worden gecombineerd tot 1 betrouwbare stream (bonding). Even geen WIFI, geen probleem, de stream is gewaarborgd.

Livestream pakketen huren

Gotcha heeft een speciale aanbieding voor het huren van complete videostreams oplossingen. Met deze videostreams service kunt u zonder dure aanschaf of kennis snel een professionele stream opzetten.

Lees meer

Online evenement organiseren lees dan hier verder
Over het streamen van een uitvaart

Coen Ik ben Coen en help je graag met je vragen
Bel me tijdens kantooruren Stuur mij een appje Mail me Gebruik ons contact formulier

Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs!
of vul het contactformulier in en ik bel terug.