Ecler Audio Gotcha

Ecler audio voor golfpark de Haenen

Nieuw Ecler audio installatie voor Golfpark de Haenen. Het clubhuis van de Haenen is grondig vernieuwd. Nieuw meubilair, nieuwe verlichting en een mooi overdekt terras. En een compleet nieuwe Ecler audio installatie. Samen met de klant hebben we de audio mogelijkheden en de behoefte doorgenomen. Deze hebben we samengevat in een audioplan waarbij we de zaken in fases hebben verdeeld.
Draadloze microfoon
De grootste ergernis was de slechte draadloze microfoon. Bij bijna alle prijsuitreikingen stoorde de microfoon en viel hij uit. Dus de eerste fase was het verbeteren van de microfoon en het geluid buiten.
Muziekinstallatie clubhuis
Fase 2 was het vernieuwen van de audio installatie in het clubhuis. Een betere klank en spreiding voor de muziek hebben we gerealiseerd met de Ecler 205 speakers. Mooie stijlvolle witte speakers met een mooi vol geluid. Ook als het volume iets hoger moet, blijft de muziek goed klinken! En als er een toespraak binnen wordt gehouden, is deze goed verstaanbaar.
Touchscreen
Fase 3 is het vereenvoudiging van de bediening. Met het Ecler touchscreen kan iedere zone afzonderlijk van elkaar geregeld worden.

De Haenen heeft een mooi functioneel audiosysteem. Stijlvol en professioneel ge├»nstalleerd.   Ecler audio installatie Waar moet u op letten bij een nieuwe AV installatie?