Ecler premium partner

Ecler premium partner

Ecler premium partner voor audio en video oplossingen. Gotcha gebruikt en installeert al 25 jaar Ecler producten. De groei in de audiovisuele installatie markt zorgde ervoor dat we steeds vaker Ecler gingen toepassen in projecten. Voornamelijk de audio producten hebben zich de afgelopen jaren bewezen. Duurzaam, innovatief en betrouwbaar! Sinds 2019 is Gotcha AV premium partner van het merk Ecler. Daarmee staan we nog dichter bij het merk.

Ecler audio:

Al meer dan 50 jaar is Ecler toonaangevend op het gebied van professionele audio oplossingen. Zeker weten heb je er al vaak van gehoord, of beter gezegd, naar geluisterd. Ecler audioproducten worden namelijk wereldwijd geïntegreerd in audiovisuele installaties. Al decennialang en in diverse branches. Van retail tot leisure, hospitality, health, sport, wellness en onderwijs.

Ecler video

Naast audio is Ecler onlangs gestart met video. Beeld is niet meer weg te denken in de huidige wereld van multimedia. Om die reden heeft Ecler besloten ook video oplossingen te maken. Voornamelijk op het gebied van video distributie heeft Ecler goede en betrouwbare apparatuur.

Op zoek naar een betrouwbare AV installatie?

Ecler en Gotcha AV is een prima match. Samen klantgericht werken aan mooie audiovisuele oplossingen. Daag ons gerust eens uit!