LED prikkabel huren

LED Prikkabel 10 meter huren. Sfeervol en dimbaar. Prikkabel van 10 meter met sfeervolle LED lampen huren bij Gotcha.

Sfeervolle prikkabel

Onze lampen zijn van doorzichtig kunststof.  Deze zijn stevig en bijna onbreekbaar. Het zijn heldere LED lampen. Net als bij een traditionele lamp zit u de gloeispiraal. Dit maakt hem sfeervol. De lampen hebben een hele goede lichtopbrengst maar kunnen gedimd worden.

Kunststof heldere LED lampen

Als eerste was er de witte gloeilamp. Met een glazen behuizing en een relatief hoog verbruik van 15 watt. Het nadeel van glazen lampen is dat ze snel breken. Bij Gotcha huurt u de degelijke kunststof heldere LED lamp. Met als voordeel, een laag verbruik van slechts 3 watt. Deze LEDlamp is in vergelijking met de ‘oude’ gloeilamp dus een perfect oplossing!

Deze witte LED lampen geven weinig warmte

Doordat er nagenoeg geen warmte ontstaat, kunnen de prikkabels overal hangen. Binnen of buiten. Het voordeel van deze witte LED lamp is dat deze zonder problemen tegen bijvoorbeeld tentzeil kunnen hangen zonder dat er brandgevaar ontstaat. LED lampen geven namelijk minimale warmte af.

Laag energieverbruik 

Geen 15 watt maar 3 watt per stuk! Dankzij het lage energieverbruik kunnen we nu langere lengtes van prikkabels aan elkaar koppelen zonder overbelasting. Ideaal voor het verlichten van bijvoorbeeld festivals, evenementen, velden, markten of campingterreinen. Maar ook alle andere locaties waar lange lengtes gewenst zijn! Zowel binnen als buiten, onze professionele prikkabels zijn de uitkomst!

Prikkabels voorzien van stekker + contrastekker 

Gotcha verhuurt lengtes van 10 meter. Elke prikkabel is heeft 10 LED lampen en een contrastekker. Zo kunt u de kabels makkelijk koppelen.

Prikkabel als feestverlichting

LEDPrikkabels worden veelal als feestverlichting gebruikt. Doordat de kabel is voorzien van veel lampjes, kan er eenvoudig een gezellige uitstraling worden gecreëerd op nagenoeg iedere locatie.

Impressie: