LiveU solo

Livestream

Een betrouwbare livestream opzetten is simpel en snel gedaan met de LiveU solo. Met 1 druk op de knop ben je live op het video platform van je keuze. Facebook, LinkedIn, Twitch, Microsoft Teams, Vimeo.
HDMI of SDI
De LiveU solo wordt geleverd in HDMI only of HDMI en SDI aansluiting. Zo sluit je rechtstreeks een camera aan of een video mixer.

Videoplatform

De LiveU solo maakt een via de cloud een koppeling met alle gewenste video platformen.

Stream overal

De LiveU is voorzien van een batterij en er kunnen 4G modem op aangesloten worden via de USB aansluitingen. Op deze manier kan er vanuit iedere lokatie een videostreams / video uplink worden opgezet.

Betrouwbaar streamen

Betrouwbaar door combineren van meerdere streams. Ethernet, WIFI en 2 USB aansluiting voor 4G modems. Deze streams worden gecombineerd tot 1 betrouwbare stream (bonding). Even geen WIFI, geen probleem, de stream is gewaarborgd.

LiveU solo huren

Deze LiveU solo huur je bij Gotcha AV+ Group. Wij zorgen dat deze unit gereed voor gebruik is. Heb je geen videoplatform dan zorgen wij voor een tijdelijke live video player. Ga je vaker een stream opzetten dan is het kopen van een LiveU solo een prima deal. Bel gerust voor een advies.

Livestream pakketen huren

Gotcha heeft een speciale aanbieding voor het huren van complete videostreams oplossingen. Met deze videostreams service kunt u zonder dure aanschaf of kennis snel een professionele stream opzetten. Alles weten over live stream video pakketten klik dan hier.

  live streaming prijslijst