RP 60 remote

Panasonic AW-RP60 remote huren

De Panasonic AW-RP 60 kunt u bij Gotcha huren. De controller is uitgerust met een GUI-menuscherm met een helder display. De joystick is nauwkeurig zorgt voor een prettige sturing. Zo kunt u de camera's eenvoudig bedienen. De AW-RP60 externe cameracontroller is compatibel is met alle huidige PTZ-modellen van Panasonic. Bij Gotcha kunt u deze controller huren met de AW-HE130 PTZ camera. De RP-60 geeft alle belangrijke informatie over de camera's, zoals iris, zoom en focus weer op het scherm. Deze zijn eenvoudig aan te passen met de verbeterde GUI. De AW-RP60 kan maximaal 200 camera's in 20 groepen ondersteunen. Met 100 voorinstellingen zijn de posities snel oproepbaar. Uitgerust met een 3,5-type lcd-scherm De AW-RP60GJ is uitgerust met een 3,5-type lcd-scherm waar u alle informatie makkelijk op kunt aflezen voor een intuïtieve en snelle camerabediening.

Nieuwe joystick met verbeterde bediening

De AW-RP60GJ is uitgerust met een 3,5-type lcd-scherm voor een GUI-menu waar u de informatie die u nodig hebt in één oogopslag kunt vinden, voor intuïtieve en snelle camerabediening.

Flexibele aanpassingsfuncties

De controller is uitgerust met vier functie knoppen. Zo kunt u tot 8 functies toewijzen. Zo kunt u snel werken en is de controller perfect voor gebruik in allerlei verschillende omstandigheden. Van colleges en zakelijke lezingen tot livestreaming en uitzendingen bij amusementsbedrijven.

PoE2 -ondersteuning

Met PoE2 -ondersteuning wordt de voeding en camerabediening via één ethernetkabel geleverd. Heeft u geen POE+ switch, dan kunt u deze toevoegen aan uw huur aanvraag.