Huur panasonic display

Panasonic TH-65LFE8 huren – Nieuw in de verhuur

Dankzij dit slanke ontwerp kan de ruimte in winkels, toonzalen en vergaderruimten optimaal worden benut. Met een diepte van nog geen 62 mm kan het display onopvallend aan de wand worden gemonteerd en in combinatie met de smalle rand kunnen kijkers zich goed concentreren op de getoonde beelden.

Panasonic Indoor Display TH-43LFE8

Eenvoudige bediening van digitale borden zonder mediaspeler

De LFE8-serie beschikt over een usb-speler. De bediening van digitale borden is mogelijk door eenvoudigweg de gewenste inhoud via usb in te voeren; er is dus geen mediaspeler nodig. Er kunnen zowel bewegende als stilstaande beelden worden getoond, voor een grote verscheidenheid aan informatie.

 

De juiste vlakke display die past bij uw situatie

De LFE8-serie kan staand, liggend of in een configuratie met meerdere schermen worden gemonteerd. De displays worden vaak staand gebruikt voor menuborden en stadsgidsen. Informatie is duidelijk zichtbaar, zelfs op grotere hoogte in winkels. Dit biedt veel flexibiliteit bij het installeren. Dankzij de ingebouwde 10 W + 10 W luidsprekers hoeven er geen externe luidsprekers te worden toegepast bij het weergeven van beelden met een geluidsspoor of bij videoconferenties. <

Uitgebreide signaalondersteuning voor een grote verscheidenheid aan content

Vergeleken met de LFE7-serie is het aantal signalen dat wordt ondersteund door de LFE8-serie met 25 toegenomen tot in totaal 59. Dit stelt u in staat content van verschillende indelingen weer te geven. Daarnaast bespaart dit configuratietijd, niet alleen bij het gebruik van elektronische borden, maar ook bij het reproduceren van materialen in vergaderruimten doordat materiaal niet van tevoren hoeft te worden geconverteerd.