ONLINE concert Simpy the best

ONLINE concert Simply the Best

Simply the best ONLINE concert. Dit concert zou eigenlijk half Maart worden opgevoerd. Echter door Corona moest er worden geschoven en uiteindelijk uitgeweken worden naar een ONLINE uitvoering. 70 muzikanten, 12 vocalisten, en een presentator. De uitdaging was om alles corona proof te doen en het hele concert via LIVEstream aan te bieden aan de mensen die een ticket hadden gekocht. Gotcha was in een vroeg stadium al door Marcel Wijngaarts gevraagd voor licht geluid en beeld. Nu moet er nog een LIVEstream aan toegevoegd worden. Een mooie uitdaging!
LIVESTREAM
Kwaliteit en betrouwbaarheid is belangrijk. Daarom maken wij gebruik van LiveU stream techniek.
REGISTRATIE
Voor een goed videoregistratie hebben wij voor dit ONLINE concert gebruik gemaakt van een DataVideo beeldswitcher en Sony HD camera's
AUDIO
Bij een concert is audio belangrijk. Met het Roland REAC systeem waren we flexibel met de aanleg van audio infra. 128 bussen waren in gebruik.
VERLICHTING
Het hele lichtplan moest herschreven worden. Er moest gedacht worden in video plaatjes. Hoe ziet er op beeld uit! Een hele uitdaging als je weet dat er slecht 2 dagen waren voor een doorloop en een repetitie.
LEDSCHERMEN
Het decor waren DMT P6 LEDscreens. Op deze manier kan er snel van beeld geschakeld worden. De totale technische uitvoering is door Gotcha gerealiseerd. Bijna 1000 mensen hebben LIVE gekeken naar dit concert. Met recht kan gezegd worden dat het een hele prestatie is van iedereen.