prijslijst LIVE stream

Live video streamen is extra populair vanwege de Corona crisis. Daarom heeft Gotcha AV+ group een speciale prijslijst live stream gemaakt. Raadsvergaderingen, uitvaartdiensten, symposia en kerkdiensten snel en makkelijk online. U huurt complete sets die u zelf kunt aansluiten. Laat u het liever door ons verzorgen, dan hebben wij technische mensen die u ondersteunen. Tijdens de corona crisis hebben we speciale actie prijzen. Zo helpen we elkaar door deze moeilijke tijd.

AV streaming prijslijst

| Zet snel en makkelijk je eigen live stream op

CAMERA
Huur de camera die bij je project past. Een Gopro, een Sony HD camera of een Panasonic 4K. Bekijk de mogelijkheden. We hebben een aantal kant en klare oplossingen in deze prijslijst. Ready to stream!

AV SWITCHERS
Meerdere camera's kunnen eenvoudig op een AV switcher worden aangesloten. Vaak is er nog een extra aansluitmogelijkheid voor een laptop. Zo kan er geschakeld worden tussen verschillende beelden.

AUDIO
Goed geluid is belangrijk bij een livestream. Daarom kunnen er op de AV switchers microfoons worden aangesloten. Zo zet je eenvoudig een stream op met goed beeld en geluid.

VIDEOSERVER/ENCODER
De AV-switchers zijn voorzien van USB streaming en een HDMI uitgang. Sluit de USB aan op uw laptop en stream met behulp van OBS of een ander software programma de uitzending naar Facebook, Youtube, Vimeo of een ander videoplatform. Liever geen laptop, huur dan een video uplink van Datavideo of de LiveU solo.

Coen Ik ben Coen en help je graag met je vragen
Bel me tijdens kantooruren Stuur mij een appje Mail me Gebruik ons contact formulier

Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs!
of vul het contactformulier in en ik bel terug.