Studio Molenwiek

Studio Molenwiek 2.0

Pop-up studio, studio Molenwiek 2.0 Deze studio is speciaal gebouwd voor Hallo Gilze Rijen voor de opnames van het jaaroverzicht. In het totaal zijn er 5 afleveringen live opgenomen. In iedere aflevering waren er 2 personen te gast bij Pieter van Laerhoven.

2020

Het gesprek blikte terug op 2020. Voor veel gasten was dit een jaar met veel impact. Te gast waren: Marc van der Pennen (evenementen), Rob Marcelissen (horeca), Pastor Rob van Uden, Burgemeester Derk Alssema, Lieke Sip (zorgcentrum Vita), Suzanne Broers (gezonde voeding), Hans vd Dungen (lead generator NAC), Chantal van Dorst (ondernemer) en Steven van Gils (zanger Bounties).

Techniek

De eerste studio Molenwiek (Mei 2020) was zeer uitgebreid. Losse audiomixer en beeldswitcher. Meerdere camera's waarvan 1 Camera op een kraan. En als decor een groot video LEDscherm. Deze editie hebben we gekozen voor een compactere opzet. Dit hebben we gerealiseerd met de Roland VR50HD MK2. Met deze Multi-format switcher konden we video + audio schakelen. Tevens heeft de VR50HD MK2 de mogelijkheid om de Panasonic AW-HE130 PTZ camera's te bedienen. Op deze manier kunnen we snel en kosteneffectief werken.

Bekijk hier alle aflevering