Uitvaart

Uitvaart

Livestream uitvaart

Bij een afscheid is het fijn als de techniek goed geregeld is. Gotcha levert een uiterst betrouwbare streaming dienst. We werken met betrouwbare apparatuur en gekwalificeerde technici. Zo waarborgen wij een kwalitatief hoogwaardige AV en streaming dienst.

Livestream voor een uitvaart is meer noodzakelijk geworden. Met name in de Corona periode was afscheid nemen in grote groepen niet mogelijk. Met een video livestream van de Streamboys kan iedereen bij het afscheid aanwezig zijn. Een waardig afscheid. Ook als je aan de andere kant van wereld woont.

Iedere locatie

Onze livestream dienst beperkt zich niet tot bepaalde locaties. Met onze speciale 4G modules kunnen we bijna overal een stream opzetten.

Uitvaart livestream in eigen tuin

Camera's

Kies zelf hoeveel camera's u wilt inzetten. Meerdere camera standpunten zorgen voor een meer aantrekkelijk beeld.

Foto's en videos

Tijdens een dienst worden er vaak foto's en video's getoond. Wij kunnen in overleg een HDMI kabel klaarleggen zodat de uitvaart verzorging deze laptop kan aansluiten op de livestream. Wij zorgen ervoor dat het signaal wordt gesplitst zodat de foto's ook te zien zijn op de schermen in de zaal. Dit gaat uiteraard in overleg met de uitvaartverzorging.

Wat kost een livestream?

Gotcha werkt met modules. We adviseren dan ook altijd om te bellen voor een passende offerte. Voor een prijsindicatie hebben wij alvast een overzicht gemaakt.

Lees meer over

livestream oplossingen voor uw event

Coen Ik ben Coen en help je graag met je vragen
Bel me tijdens kantooruren Stuur mij een appje Mail me Gebruik ons contact formulier

Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs!
of vul het contactformulier in en ik bel terug.