White LED DJ booth

De originele witte DJ booth

High design en multifunctioneel inzetbaar. Dit is een meubelstuk met allure! Instore DJ activiteit, trouwfeest of een stijlvolle DJ in de pauze van een band. Dit exclusieve meubel staat perfect op iedere gelegenheden!
white LED DJ booth klein
  Wit is de trend! Het DJ meubel is voorzien van witte hoogglans lak. De LED verlichting maakt de kleuring in de booth. Het ontwerp is uniek en praktisch. Alle bekabeling is weggewerkt, en het DJ meubel is in 5 minuten operationeel.
#wit dj meubel #chique #exclusief #trendy #hoogglans wit
Coen Ik ben Coen en help je graag met je vragen
Bel me tijdens kantooruren Stuur mij een appje Mail me Gebruik ons contact formulier

Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs!
of vul het contactformulier in en ik bel terug.